Smärtstillande medel som förlorar sin väg att missbruka: Lustgas Patroner

De nederländska myndigheterna har meddelat att de överväger att förbjuda försäljning av kväveoxid, känd som “Lustgas Patroner”, på grund av att användningsgraden hos parterna gradvis ökar.

Flera städer, däribland Amsterdam och Utrecht, har krävt avveckling av försäljningen av “kväveprotoxidpatroner” på grund av hälsorisker och växande problem på underhållningsområdena.

Köp lustgas patroner i Stockholm med utkörning billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Lustgas Patroner, upptäckt 1772 av forskaren Joseph Priestley, användes som smärtstillande medel (smärtstillande medel) för att lindra smärtan hos patienter i tandkliniker eller andra kliniker. Men han förlorade snabbt sin väg mot missbruk.

  1. vid sekelskiftet märkte kemisten Humphrey Duffy den sinnesstimulerande effekten av Lustgas Patroner.

Lustgas Patroner, som inte har biverkningar som alkohol, har börjat användas på fester i Storbritannien och USA.

Men nyligen har det föreslagits att många människor kväver som ett resultat av användningen av Lustgas Patroner.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Forskare och hälsoexperter påpekar att inandning av Lustgas Patroner leder till hallucinationer, hypotension (lågt blodtryck), svimning och hjärtattacker.

I December förra året, den Brittiska tidningen the Sun publicerat en video som visade en Arsenal spelare som Mesut Ozil, Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang och Sead Kolasinac, med hjälp av lustgas på en nattklubb i London.

“Vi kommer att prata med spelarna om detta och påminna dem om deras ansvar som företrädare för klubben”, sade fotbollsklubben i ett uttalande som svarade på skandalen, som fick negativa reaktioner på sociala medier.

Samma år gav Aston Villas huvudtränare Tim Sherwood en varning till fotbollsspelare Jack Grelish, vars stunder av inandning av Lustgas Patroner återspeglades i media.

Köpa billigast lustgas patroner i Stockholm med leverans här
Gzelly
Gzelly Express

Kyle Walker, en fotbollsspelare som spelar för Tottenham, bad om ursäkt på sitt Twitter-konto efter att ha fotograferats med Lustgas Patroner i 2013 och sa: “jag kommer inte göra det igen och jag hoppas att ingen annan kommer att påverkas av vad jag har gjort och riskerar deras hälsa.”

I en liknande händelse i 2014 blev Burundi-född fotbollsspelare Saido Berahino reprimanded av West Bromwich Albion club som han spelade för.